Usluge koje Vam nudimo...

Obrt za prijevoz i usluge "Marijo" iz Zagreba bavi se uslugama kombi selidbi i prijevoza sa tradicijom od 21 godine. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne i dugotrajne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na profesionalnom nivou.

Naše primarne djelatnosti su kombi prijevoz namještaja, kombi selidbe i transport robe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posjedujemo licencu za međunarodni promet. Pored toga vršimo i usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe.

Specijalizirani smo kako za manje tako i za veće, zahtijevnije kombi selidbe te preseljenja i selidbe iz Njemačke, Belgije i Nizozemske.

Vozila koja koristimo za međunarodni prijevoz su nova do dvije godine starosti, dok za domaći prijevoz od dvije do pet godina. Vrste vozila koja koristimo za transport su furgoni IVECO 35 C13 dužine 4,60 m, visine 2,15 m, volumena 18,5 m3 i nosivosti 1100 kg, 1300 kg, 1600 kg, 2000 kg i 2500 kg. Vozila su sa meko obloženom unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Broj kombi vozila koja se koriste pri selidbi - transportu se dodijeljuje prema potrebi, odnosno količini dogovorenog posla.

U dupliranom prijevozu dižemo do 35 m3 robe ili namještaja i do 4000 kg težine, što se odnosi na prijevoz i selidbe unutar Hrvatske, a za međunarodni transport prema dogovoru.

Preseljenje namještaja ili transport robe potrebno je naručiti najmanje jedan dan unaprijed. Za sva pitanja u vezi preseljenja ili cijene selidbe nazovite nas na telefon ili pošaljite upit na email.

Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj kombi vozila za selidbu namještaja ili robe kontaktirajte nas i mi će to napraviti za Vas.

Selidbe Marijo - transport robe i selidbe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama

Kombi prijevoz i selidbe namještaja u Europi. Njemačka, Austrija, Francuska i druge zemlje. Profesionalne selidbe.

Selidbe Marijo logotip

+385 91 509 85 69

+385 91 528 48 45