Cjenik kombi prijevoza, cjenik selidbi...

Transport robe i kombi selidbe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama. Selidba tvrtke, ureda i poslovnih prostora.

  • Kombi prijevoz robe unutar Zagreba - 150,00 kn po satu.
  • Kombi prijevoz robe unutar Hrvatske – 3,50 kn po kilometru.
  • Međunarodni kombi prijevoz robe – 4,50 kn (0,60 €) po kilometru.

Napomena: Obračunska jedinica za naplatu je 1h (jedan sat). Minimalno vrijeme koje se obračunava kod vremenski kraćih selidbi i prijevoza je 2h (dva sata).

Za selidbe ureda i preseljenje firmi posjedujemo skladište od 100 m2 koje možete unajmiti na mjesec ili više dana i privremeno pohraniti vaše stvari od selidbe. Također, skladištimo i stvari za sudske deložacije te stvari fizičkih osoba.

Okvirna cijena skladištenja za jedan mjesec iznosi 1.500,00 kn. Cijena se dodatno definira prema dužini trajanja skladištenja i vrijednosti uskladištenih stvari.

Prijevoz namještaja ili robe kombijem iz Zagreba u Dalmaciju na relaciji Zagreb - Šibenik - Zadar - Split - Makarska - Dubrovnik te Hvar i ostali otoci. Jednom tjedno smo na tim relacijama, te ako se unaprijed dogovori zbirno kupimo robu pa to pojeftinjuje prijevoz i do 40%, posebno za robu koja nije u hitnom postupku.

Vršimo kombi prijevoz namještaja i transport robe u Hrvatskoj i inozemstvu, Njemačka, Austrija, Italija, Švicarska, Belgija, Nizozemska, Luxemburg, Francuska i druge zemlje. Također, prijevoz robe i selidbe vršimo u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, cijene po dogovoru. Dolazimo po dogovoru u sva mjesta navedena u Hrvatskoj i Europi.

Klaviri, pijanina, starinski barokni namještaj i ostale vrijedne stvari pakiramo i selimo s osobitom pažnjom, te imamo osiguranje vaše imovine kod UNIQA osiguranja u visini do 10.000,00 eura.

Za izvanredne i komplicirane međunarodne prijevoze kao i za prijevoz sefova, pianina, klavira i drugog skupocjenog namještaja unutar Hrvatske, cijena usluge prijevoza određuje se prema dogovoru.

Profesionalno i precizno odrađena selidba je najjeftinija selidba!

Selidbe Marijo Zagreb - cjene selidbe, cijene kombi prijevoza i transporta robe

Kvaliteta i preciznost na prvom mjestu!

20 godina tradicije.

Selidbe Marijo logotip

+385 91 509 85 69

+385 91 528 48 45