Pogledajte naše video priloge i vozni park.

Zagreb – Campagnac međunarodna selidba

Za organizaciju selidbe u inozemstvo nužan je stručan i profesionalan tim, koji posjeduje organizacijske vještine za takve zahtjevne selidbe.

Organizacija selidbe za klijenta iz Hrvatske u Campagnac, Francuska. Pitoreskno i prekrasno malo mjesto koje nas je oduševilo svojom ljepotom. Puno je zelenila i kuća izgrađenih od kamena pa podsjeća na našu Istru.

Pogledajte našu vožnju preko Viadukta Millau u Francuskoj i uživajte u pogledu.Selidbe Marijo i Google Ads

Zašto koristim Google Ads i kako mi ta usluga pomaže u poslu i pronalaženju novih klijenata? Pogledajte video!

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati mrežnu prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google Ads vam u tome može pomoći.

Registracija za program Google Ads je besplatna. Plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas kako bi posjetio vašu web-lokaciju ili kada vas nazove. Drugim riječima, samo onda kada vaše oglašavanje funkcionira.


Vozni park izbliza...

Vozila koja koristimo za međunarodni prijevoz su nova do dvije godine starosti a za domaći prijevoz od dvije do pet godina.

Vrste vozila koja koristimo za transport su kombi furgoni IVECO 35 C13 dužine 4,60 m, visine 2,15 m, volumena 18,5 m3 i nosivosti 1100 kg, 1300 kg, 1600 kg, 2000 kg i 2500 kg. Vozila su sa meko obloženom unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Broj kombi vozila koja se koriste pri selidbi - transportu se dodijeljuje prema potrebi, odnosno količini dogovorenog posla.