Međunarodne i inozemne selidbe i prijevoz...

Međunarodno preseljenje je kompleksno i zahtjeva pažljivo planiranje. Angažiranje iskusne i stručne tvrtke za selidbu koja će za vas sve isplanirati i organizirati garancija je selidbe bez stresa.

Nakon pridruživanja Hrvatske u Europsku uniju 1. srpnja 2013. procedure kod međunarodnih prijevoza robe i selidbe namještaja su znatno pojednostavljene. Nema više carinskih procedura i čekanja na granici već samo „ONE-STOP-CONTROL [pdf 1,6 MB]“ od strane policije na službenim mjestima za obavljanje granične kontrole.

Vaša obveza je samo ispuniti naše obrasce za međunarodnu selidbu koje vam dostavljamo prije preseljenja. Također vam pomažemo pri ispunjavanju neophodnih formalnosti poput CMR međunarodnog tovarnog lista, pravnim osiguranjem robe i svih ostalih pitanja u svezi međunarodnog prijevoza ili preseljenja. Rado ćemo vam pružiti uslugu preseljenja od „vrata do vrata“ (door to door).

Povratnici koji su se odlučili vratiti u domovinu i uživati u zasluženoj mirovini, najviše traže hrvatske selidbe. Razlog vjerojatno leži u činjenici da naše domaće tvrtke mogu po kvaliteti i po cijeni konkurirati bilo kojoj drugoj europskoj tvrtki.

Zbog svog dugogodišnjeg iskustva od 21 godine i suradnje sa javnim institucijama Selidbe Marijo je pravi odabir što se tiče savjetovanja, planiranja, organiziranja i provođenja inozemnih selidbi te prijevoza tereta. Fleksibilni smo i prilagođavamo raspored selidbe što je više moguće prema vašim potrebama.

Ako je vaša roba naknadno dostavljena ili proslijeđena nudimo vam privremeno skladište u našem klimatiziranom prostoru. Stručno i savjesno vodimo računa o vašoj robi i stvarima u prijevozu na duge linije te osiguravamo teret sa potrebnim materijalima kao sto su gurtne, deke, spužve, folije za umatanje i druga oprema za zaštitu robe kod selidbe.

Slovenija, Austrija, Italija, Njemačka, Luxembourg, Nizozemska, Belgija, Mađarska, Slovačka, Švedska, Češka, Danska, Francuska, Švicarska i Poljska su neke od zemalja u kojima smo obavili uspješne međunarodne selidbe.

Posjedujemo licencu za međunarodni promet te osiguravamo robu u cestovnom prijevozu na svim relacijama u Europi u iznosu do 10.000 eura.

Selidbe Marijo - inozemna selidba, na autoputu u Njemačkoj, Munchen

Međunarodni i inozemni kombi prijevoz i selidbe u Europi. Savjetovanje, usluge carinjenja i pravno osiguranje robe.

Selidbe Marijo logotip

+385 91 509 85 69

+385 91 528 48 45